FABRITY największym dostawcą systemów zarządzania drukiem i obiegiem dokumentów w 2014 roku!

Spółka FABRITY K2 zajęła pierwsze miejsce w zestawieniu Top200 i uzyskała tytuł największego dostawcy systemów zarządzania drukiem i obiegiem dokumentów w roku 2014. Coroczny raport Computerworld stanowi punkt odniesienia dla dużych przedsiębiorstw działających w obszarze nowych technologii.

Pozycja lidera w zestawieniu Top200 jest ważnym sygnałem, że nasze długoterminowe działania w zakresie optymalizacji procesów zarządzania dokumentami i zawartością przedsiębiorstwa doceniane są nie tylko przez Klientów firmy, ale dostrzegane są również w branży – podkreśla Tomasz Burczyński, Prezes Zarządu FABRITY. Już od ponad 10 lat rozwijamy nasze kompetencje w tym obszarze i wspieramy Klientów w dynamicznym rozwoju. Sukces FABRITY i pozycję lidera firma zawdzięcza kompetencjom pracowników, zespołowi ekspertów w swojej dziedzinie. Realizacja złożonych projektów w przedsiębiorstwach z różnych branż oraz wieloletnie doświadczenie w tym obszarze to nasze atuty dzięki którym jesteśmy w stanie skutecznie konkurować na rynku. Wyróżnia nas to, że potrafimy nie tylko doradzić i wdrożyć rozwiązania informatyczne, ale przede wszystkim odpowiedzieć na realne potrzeby i oczekiwania Klientów.

Rynek oprogramowania z obszaru ECM (Enterprise Content Management) dynamicznie rośnie. Jest to konsekwencja wzrostu zapotrzebowania na tego typu rozwiązania w firmach, które dotychczas nie wykorzystywały podobnych systemów. Wynika to również ze zmian technologicznych, migracji od przestarzałych i nieatrakcyjnych systemów do nowoczesnych rozwiązań, zapewniających dużą elastyczność oprogramowania i umożliwiających dopasowanie do zmienny potrzeb organizacji.

Prognozy dotyczące dynamiki wzrostu rynku oprogramowania wspomagającego zarządzanie obiegiem dokumentów, są dla nas dobrą wiadomością biorąc pod uwagę fakt, iż rozwiązania z tego obszaru stanowią ważny element działalności FABRITY. Mamy nadzieję na równie wysokie miejsce w następnych rankingach. Najważniejsze z punktu widzenia firmy, są jednak zakończone sukcesem wdrożenia, gdyż to właśni one są wyznacznikiem jakości naszej pracy i odzwierciedleniem satysfakcji Klientów – zaznacza Tomasz Burczyński.

dostawca-systemów-ECM