FABRITY partnerem i sponsorem targów Kariera IT

7 listopada 2015 r. w Łodzi odbyła się druga edycja targów Kariera IT. Wydarzenie dedykowane jest pasjonatom związanym z branżą IT poszukującym nowych wyzwań zawodowych lub pragnącym zgłębić swoją wiedzę w obszarze nowych technologii. Celem targów jest ułatwienie nawiązywania relacji między pracodawcami a potencjalnymi kandydatami oraz dzielenia się wiedzą i doświadczeniami biznesowymi. Targom towarzyszyła seria prelekcji i warsztatów prowadzonych przez specjalistów oraz liczne konkursy.

Stoisko FABRITY cieszyło się wyjątkowo dużym zainteresowaniem, co można tłumaczyć atrakcyjnością prowadzonych aktualnie procesów rekrutacji m.in. na stanowiska programisty .NET oraz specjalisty systemów klasy workflow. Kandydaci doceniają także możliwość bezpośredniej rozmowy, jeszcze przed przystąpieniem do procesu rekrutacji, nie tylko z przedstawicielami działu HR, ale z osobami technicznymi (programistami, analitykami i project managerami) tworzącymi zespół. Dla kandydatów to doskonała okazja, aby dowiedzieć się więcej o projektach realizowanych przez firmę oraz możliwościach rozwoju wewnątrz organizacji. Co więcej, to dobra szansa poznania ludzi, z którymi potencjalnie będzie się współpracowało po pozytywnym przebiegu procesu rekrutacji.

Dla FABRITY to natomiast szansa zaprezentowania swoich wartości i priorytetów, okazja do dzielenia się wiedzą i wieloletnimi doświadczeniem z wdrożeń rozwiązań IT oraz możliwość kontaktu z ambitnymi kandydatami.

W warszawskiej centrali spółki FABRITY oraz łódzkim Centrum Kompetencyjnym w obszarze Zarządzania Procesami Biznesowymi (BPM) zatrudnionych jest obecnie 75 specjalistów. Firma stale poszukuje najlepszych specjalistów, którym oferuje udział w projektach dla największych firm, polskich i zagranicznych oraz możliwości rozwoju zawodowego wśród pasjonatów w komfortowej atmosferze.

Więcej informacji o wydarzeniu dostępnych jest pod linkiem:http://careercon.pl/konferencja/kariera-it-lodz-07-11-2015