FABRITY – bezpłatne webinarium o Business Process Management (BPM)

W najbliższy poniedziałek o godzinie 11.00 Grzegorz Glica - Dyrektor Departamentu Produkcji Oprogramowania w FABRITY – weźmie udział w webinarium dotyczącym zarządzania procesami biznesowymi.

W trakcie spotkania wyjaśnione zostaną kluczowe pojęcia dotyczące tematyki BPM oraz omówione zostaną zależności między zarządzaniem procesami biznesowymi a optymalizacją operacyjną i sukcesem przedsiębiorstw. Poruszone zostaną również zagadnienia takie jak: automatyzacja procesów, narzędzia i systemy klasy BPMS oraz zmiany dokonujące się na rynku oprogramowania do zarządzania procesami biznesowymi.

Udział w webinarium jest bezpłatny, niemniej wymagana jest rejestracja.

Termin: 24 sierpnia godz. 11.00

Dostęp do wydarzenia: online

Organizatorem wydarzenia jest TVIP Webcaster, wakacyjny maraton wydarzeń LIVE: Webcaster – Internet dla biznesu.

Grzegorz Glica – Dyrektor Departamentu Produkcji Oprogramowania, FABRITY K2

Uznany specjalista w zakresie automatyzacji procesów biznesowych i integracji systemów informatycznych. Wieloletnie doświadczenie zawdzięcza realizacji złożonych projektów IT dla największych firm, w kraju i za granicą.

Jako jeden z nielicznych ekspertów w Europie uczestniczy w programie umożliwiającym uzyskanie prestiżowego tytułu K2 master, potwierdzającego zaawansowane kompetencje techniczne w obszarze zarządzania procesami biznesowymi z wykorzystaniem systemu BPMS K2.

W FABRITY odpowiada m.in. za rozwój organizacji w obszarze R&D i wsparcie techniczne prac nad nowymi projektami informatycznymi.